• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Katlamaja põleng jättis Sompa elanikud külma kätte

  Vaid mõni päev tagasi tööle hakanud Sompa katlamajas puhkes eile tulekahju, mis jättis ligi 2000 elanikku taas keskkütteta, kirjutab Põhjarannik.

  Ida-Viru häirekeskus sai eile kell 4.36 teate, et Sompas on süttinud Kannikese 12a asuv katlamaja. Plekkvooderdisega katust ja seina noolisid tuleleegid, ühtekokku oli põlengust haaratud 75 ruutmeetrit.
  Kell 8.52 teatas häirekeskus põlengu likvideerimisest. Inimesed ega hooned õnnetuses kannatada ei saanud.
  Kohtla-Järve linnale kuuluva katlamaja operaatorfirma DeisK juht Pjotr Kolesnit?enko ütles, et tulekahju tagajärjel said katlamajal osaliselt kannatada elektri- ja veesüsteem, ent lähiajal on kuuest katlast kaks võimalik käivitada.
  'Käivitame nii kiiresti kui võimalik kaks katelt, et hoida trasse külmumise eest,' lausus ta. 'Mingit kindlust küll pole, et inimesed enne nädalat sooja saavad.'
  Kolesnit?enko sõnul on välistatud, et tulekahju sai alguse katlamaja töötajate hooletusest, küll aga pidas ta võimalikuks süütamist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.