• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülo Voitka tuuakse üle riigiametnike vanglasse

  Neliteist aastat metsas elanud Ülo Voitka kannab oma kaheaastase vabadusekaotuse Pärnu vanglas, mida peetakse Eesti kinnipidamisasutustest parimaks, kirjutab Pärnu Postimees

  Pärnu vanglas hoitakse peamiselt endistest riigiametnikest vange, keda ei tohi nende turvalisuse huvides panna kokku Rummu või Murru vanglas karistust kandvate kurjategijatega.
  Pärnu vangla direktor Arvo Reedik ütles eile, et on teadlik kavatsusest Voitka Pärnusse tuua. ?Sellest on veel vara rääkida. Ma ei tea sedagi, kas kohtuotsus on jõustunud,? ütles Reedik. Ka ei osanud Reedik öelda, millises kambris hakkab Voitka karistust kandma. Vanglas on ühe- kuni neljakohalised kambrid.
  ?Mingit prominenti me temast tegema ei hakka, minu jaoks on kõik vangid ühesugused,? sõnas Reedik.
  Ülo Voitka advokaat Toomas Alp on öelnud, et tema kaitsealusel võimaldatakse Pärnus karistust kanda tänu psühholoogi soovitusele.
  Oma senised kaheksa vahi all oldud kuud veetis Voitka peamiselt üksikkongis. Vahepeal oli ta kaheses kambris koos üliõpilasega, kes rääkis endisele lindpriile arvutitest ja muudest nüüdisaja saavutustest, mis tuli advokaadi hinnangul Voitkale igati kasuks.
  Praegu Tallinnas Patarei vanglas istuv Voitka tuuakse Pärnusse karistust kandma novembri lõpuks. Voitka karistusaeg lõpeb 2002. aasta novembris.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.