Inno Tähismaa • 28. detsember 2000 kell 8:14

Haapsalu Uksetehase konteiner libises autolt maha

Konteiner Jaapanisse eksporditavate detailidega ei kukkunud sadamas, vaid kukkus või libises treilerilt ära sõidu ajal juba enne Muuga sadamasse jõudmist, täpsustas juhtunut Haapsalu Uksetehase peadirektor Ago Soomre.

?Merekonteiner ei purunenud, vaid kukkus või libises treilerilt sõidu ajal ära, tõenäoliselt treilerit vedanud autojuhi hooletuse tõttu. Lugu juhtus mõni kilomeeter enne Muuga sadamat. Konteiner tegi väidetavalt paar tiiru, mistõttu arvame, et kaup on rikutud,? täiendas Soomre.

?Loomulikult on keegi süüdi, kuid meie ei tea, kes see on,? lisas ta.

?Põhimõtteliselt see meid ei huvitagi, sest kaup oli tõepoolest kindlustatud,? toonitas Soomre.

Uudise vahendas Lääne Elu ajakirjanik Sven Saun

Hetkel kuum