Valitsus andis Edelaraudteele järele

ÄP Online 07. veebruar 2001, 00:00

Valitsuse ettepanek on reisijateveo jätkamine Tallinna?Tartu?Valga liinil, jäädes riigikogu poolt dotatsiooniks eraldatud eelarvesummade piiridesse, teatas valitsuse pressibüroo.

Valitsus volitas teede- ja sideministrit Toivo Jürgensoni moodustama Edelaraudtee ja riigi esindajatest töögrupp, mis töötaks välja pikaajalise reisirongiliikluse dotatsioonide kava, k.a Tallinna?Pärnu ja Tallinna?Viljandi liinid.

Pikaajalise lepingu koostamist soovis ka Edelaraudtee. Edelaraudtee juhatuse esimehe Henn Ruubeli sõnul võimaldaks see Edelaraudteel alustada investeeringuid ökonoomsema veeremi soetamiseks. Lepingu arvel saavutatav kokkuhoid võimaldaks Edelaraudtee erastaja GB Railways Groupi esitatud arenguplaani ellu viia.

Ruubel ei soostunud kommenteerima GB Railwaysi võimalikku loobumist veebruari lõppu planeeritud aktsiakapitali laiendamisest. ?Me teeme oma ettepanekuid kõige paremas usus, et valitsuse liikmed suhtuvad neisse täie tõsidusega,? lisas Ruubel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing