Laar tahab tulla rahvale lähemale

02. märts 2001, 00:00

ES Turu-uuringute ASi veebruariküsitluse tulemused polnud peaminister Mart Laarile kõige kehvemad ? ta mahub kenasti oma ministrite keskele. Aga hõisata pole ka nagu erilist põhjust: Keskerakonna populaarsus küsitletute seas ületab tublisti Isamaaliidu oma. Sestap oli Laari eilne laskumine all-linna kõigiti mõistetav ? selleks, et rahva seas populaarsust võita, peab rahvale lähemale jõudma ja selleks peab teadma, kuidas rahvas elab. Laar sõitis eile koos Tallinna volikogu esimehe Rein Voogiga trammiga ja külastas loomaaeda. Loom on inimese sõber. Kui otse ei oska rahvale läheneda, kõlbab ka sõbra abi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing