Internet helistamise vastu

ÄP 08. märts 2001, 00:00

Kui kohaliku kõne hind on kallis ja internet käepärast, saab ühe halva asja korvata teisega, mis ei küsi kasutades lisaraha. ADSLi või mõne teise püsiva kuumaksega internetiühenduse puhul saab kasutada suhtlustarkvara ja isegi helistada interneti teel, ilma et peaks sentigi kulutama. Enamasti on vajalik ka vastaspoole internetiühendus, kuid näiteks kontoritevahelisel suhtlemisel see tavaliselt nii ongi. Lihtsaim viis suhelda on muidugi elektronpost, kuid lühiteadete saatmisel on see mõnikord tülikavõitu. Mugav on aga kasutada suhtlustarkvara ehk Messenger tüüpi programme. Lisaks tekstilisele suhtlemisele jutuka tüüpi keskkondades võimaldab enamik suhtlustarkvarasid ka teisele sama tarkvara kasutajale tasuta interneti teel helistada. Netmeeting võimaldab lausa videokonverentsi pidada, kui kasutajatel on kaamerad olemas. Lisaks internetis omavahel suhtlemisele saab mõnes portaalis ka tasuta SMS sõnumeid mobiiltelefonile saata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing