Kõuts oli puu otsas, kui pauk käis

13. märts 2001, 00:00

Kaitseväe juhataja kontradmiral Tarmo Kõuts andis eile presidendile üle ettekande nn pildiskandaali kohta. Sellest selgus, et kaitseväelased on ilmsüüta ja toiminud viimse pulgani määrustiku päraselt, kuna nemad õppelaskmistel Savisaare pildi suunas ei tulistanud. Nojah, eks mundriau tuleb hoida ja jagelgu tsivilistid omavahel.

Kujutame nüüd ette, et samasse lasketiiru marsivad suvalised kraaded, seavad üles poliitikute pildid ja kukuvad kaitseväelaste silme all kõmmutama. Ei kujuta ette? Õigustamata varsaaruga peaministrit, maavanemat ja kaaskonda, oleks poisid tulnud korrale kutsuda. Või kui kaitseväelased endiselt määrustiku rikkumisest aru ei saa, tuleb ustaavi selgelt sisse kirjutada: ?Laskeharjutused. Kaitseväelased ei tohi lubada ärplejatel, s.h peaministril ja maavanemail, tulistada kodanike näopilte.?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing