Pulmakomöödias on lusti ja romantikat

Lauri Kaare 04. mai 2001, 00:00

Pulmapäeval peab kõik olema ideaalne, sest see on ju üks elu meeldejäävamaid päevi. Ning on üksainus inimene, kes suudab kõik selle päevaga seotud unistused teoks teha ? pulmakorraldaja. Mary Fiore (Jennifer Lopez) on sel alal San Franciscos parim. Just siis, kui talle tundub, et ta on leidnud oma unistuste mehe dr Steve Edisoni (Matthew McConaughey) näol, purunevad unistused kildudeks. Nimelt on Steve internetimiljonäri Fran Donelly (Bridgette Wilson-Sampras) peigmees ning just nende pulm on Mary järgmine suur töö

?Pulmakorraldaja? on lustakas romantiline komöödia, mis näitab ilmekalt, kuidas töö ja eraelu teineteist võivad segama hakata. Osades Jennifer Lopez (?Püünis?), Matthew McConaughey (?U-571?), Bridgette Wilson-Sampras (?Last Action Hero?), Justin Chambers (?New York Undercover?), Alex Rocco (?Ristiisa?), Judy Greer (?Kolm kuningat?) ja Kevin Pollak (?Tavalised kahtlusalused?). Film on Adam Shankmani lavastajadebüüt. Filmi kestab 1 tund ja 43 minutit

Pulmakorraldaja
USA 2001
alates 4. maist
Coca-Cola Plazas

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing