Hanza.netist leiab optsioonipreemiad

11. mai 2001, 00:00

http://www.hanza.net

Hanza.netist leiab huvitavat lugemist nii algaja kui ka kogenenud investor. Nagu ka teistes portaalides leiab siit testid investoritele, aktsiate ning teiste väärtpaberite hinnad. Algajat investorit abistab sõnastik, kus on lühidalt seletatud finantsmaailma mõisteid.

Investorile annavad ülevaate turul toimuvast Balti ja Põhjamaade ülevaated. Hansapank pakub investori raamaturiiulil ingliskeelsete raamatute ostmisvõimalust Amazon.com?ist. Investor leiab siit endale väärtusliku maksuinfo.

Pangakliendid saavad konto olemasolu korral teostada pangaoperatsioone, teha tehinguid väärtpaberitega. Kliendid saavad näha optsioonihindu, mida kusagilt mujalt leida pole õnnestunud, ka on neil võimalik oma personaalseid aktsiavalikuid teha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing