Võrumaa ei taha välisinvesteeringuid?

23. mai 2001, 00:00

Hiina kontsern Shanghai Zhenngguo Company tütarfirma tahtis investeerida Võrumaale 5?10 mln dollarit, et rajada 60 töölisega tehas, mis oleks tootnud 10 000 kilomeetrit optilist kaablit aastas. Asi jäi katki, kuna kohepealt ei leitud koostööpartnerit, kes oleks rentinud tootmishoone. Oli küll üks huviline, ent see ei vastanud nõudmistele. Loodaks, et hiinlastel ja võrukatel jätkub indu projekti siiski jätkata. Vastasel juhul on kuidagi imelik kuulata jutte lokkavast tööpuudusest ja maapiirkondade kolgastumisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing