Lübeckis saab süüa kiiresti ja palju

Heidi Vihma 29. juuni 2001, 00:00

Restorani kujundus ja nimi viitavad keskajale ja Tallinna Hansa-sidemetele, kuigi esimese korruse söögisaali menüü eriti keskaegne ei ole. Toidud on aga sellele vaatamata lihtsad, rammusad ja maitsvad ning portsjonid suured.

Söögisaali süda on lahtine grillköök, kus saab toitu valida. Igat asja saab tellida eraldi. Tavaline praad liha-kartul-lisand on umbes 70 krooni. Väike salat maksab 19 ja suur 35 krooni. Magustoiduks on menüüs ainult jäätis. Toitude valik on suur, kuid lett on pikk ja kirju ning sobiva leidmine võib raskeks osutuda. Kenad pikkades kleitides ja põlledes ettekandjad seisid saalis mitme kaupa, kuid ei pakkunud abi toidu valikul ega tegelenud kuigi agaralt ka tühjade taldrikute äraviimisega.

Lübecki esimese korruse söögituba sobib eelkõige kiireks lõunatamiseks, rahulikumal õhtupooliku ka niisama ajaveetmiseks. Ärilõunaks sobiva miljöö leiab keldrisaalist, kus piisavalt vaikne ning mille väärikas rahu ärijuttudele soliidsust lisab.

Lübeck
Tallinn, Pikk 43 / Vaimu 1
avatud: 11?23
hinnaklass: keskmine (esimesel korrusel), kõrge (keldrisaalis)
Telefon: (0) 646 4082

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing