Kaubamaja käive kasvas müügipindade tõttu

ÄP Online 30. august 2001, 00:00

I poolaastal kasvas ettevõte käive 32 protsenti 654,3 miljoni kroonini. Grupi keskmine müügipind käesoleva aasta esimesel poolaastal oli 25 903 m2 võrreldes eelmise aasta sama perioodi 17 844 m2. Müügipindade kasvu tõttu on aastaga üles hüpanud rendikulud, ulatudes möödunud aasta 9,2 mln kroonilt 20,3 mln kroonile. Suure osa moodustab sellest Järve Selveri rendikulu.

Tallinna Kaubamaja ASi kontserni majandustulemustes on konsolideeritud 100protsendilise osalusega tütarettevõtted AS A-Selver, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS ja AS Tartu Kaubamaja ning 50protsendilise osalusega tütarettevõte Rävala Parkla AS.

Tallinna Kaubamaja aktsia sulgus eile Tallinna börsil 67 kroonil ehk samal hinnatasemel kui teisipäeval.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing