Oh neid kajakaid, prügimäe majakaid

07. september 2001, 00:00

Ülemiste järvel pesitsevat 400 kajakat, kes uue, Jõelähtme prügimäe avamisel hakkavat takistama lennuliiklust. Kui praegu lendavat kajakad hommikul Pääskülla ja õhtul tagasi, siis tulevikus kardetakse neid Jõelähtmesse lendavat, ehkki linnulennult on Jõelähtmesse mitu korda pikem maa.

Nüüd tekivad järgmised küsimused. Kuna lennukid maanduvad Ülemiste järve poolt, siis miks pole Pääskülla ja tagasi lendavad kajakad seni raudlinde takistanud? Kui prügimägi oli veel Peterburi mnt ääres, ei juhtunud samuti midagi. Miks sallib Tallinna Vesi oma veevõtujärvel kolooniat, kes vett reostab, mitte ei puhasta? Kas tegu on lihtsalt kohaliku vastuseisuga prügimäe paigutamisele Jõelähtmesse?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing