Miljoni krooniga valimistele

25. september 2001, 00:00

Esimesed Tallinnas kohalike omavalitsuste valimistel kandideerivad erakonnad on alustanud valimiskampaaniat. Reformierakond kavatseb oma kampaania reklaamiks kulutada 1,5 miljonit krooni, teised suuremad erakonnad loodavad hakkama saada vähem kui miljoniga.

Erakondade suuremad toetajad riigikogu valimistel ei soovinud enne kohalike omavalitsuste valimiste lõppu anda informatsiooni, kas nad erakondi ka seekord finantseerivad. Finantsallikate kohta ei soovinud enne valimistulemuste teatavakssaamist teavet jagada ka erakondade ja valimisliitude esindajad.

Hetkeseis: Äsja said läbi presidendivalimised, mis poliitikutelt palju higi ja teist samapalju raha nõudsid. Nii palju, et valitsejail lubatud reformidki tahaplaanile jäid. Erakonnad tõmbavad nüüd natuke hinge ja läheb lahti uus trall. Kohalike omavalitsuste valimised on tuleval aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing