Kindlustus on kogu aeg piletihinna sees

04. oktoober 2001, 00:00

Lennufirmadel pole just parimad päevad: aktsiate vabalangus, töötajate vallandamine, pankrotid. Piletihinnad tõusevad. Tõsiselt on kannatada saanud kindlustusseltsid. Inimeste järsult suurenenud hirm lendamise ees on omamoodi vääramatu jõud. Ometi tekib kiuslik mõte, et kuna kindlustuse hind on kogu aeg olnud lennupileti sees, siis miks on nii seltsid kui lennufirmad järsku käpuli? Inimesed lendasid ja aastatega pidid kogunema ju soliidsed summad ? kuhu need on saanud? Või pandi kindlustusele mõeldud summad muuks otstarbeks huugama ? ?Jama, ei juhtu!? nagu Eesti Kindlustuse nõukogudeaegses reklaamiklipis, kui kodanik Robert Gutmanile lagi kaela sadas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing