• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Enn Soosaar: Kõik otsad Savisaare käes, Kallase lugu eriti täbar

  Olukord Tallinnas on täiesti uudne. Kõik otsad on Keskerakonna käes, Reformierakonna lugu on eriti täbar, väidab kolumnist Enn Soosaar.

  Keskerakond võib Tallinnas üksi valitseda, aga võivad, kui taktikalistel kaalutlustel kasulikumaks peavad, endale manulise kosida. Reformierakond peab mõtlema samuti taktikalistele käikudele ning strateegilistele eesmärkidele. Vankri ühisest vedamisest Savisaarega ei näi Kallasele seda tulu tõusvat, mida aastapäevad tagasi loodeti, kirjutab Soosaar homse Äripäeva arvamusküljel ilmuvas kommentaaris.
  Soosaare väitel lõid Keskerakond ja Res Publica endale hüppelaua, kust hea Riigikogu valimiskampaaniasse sukelduda. Res Publica poolt kohalike omavalitsuste tulemuse kordamine Riigikogu valimistel ei pruugi osutuda kergeks. Aga teisalt ei paista silmapiiril ühtegi ähvardavat pilve, mis võiks Res Publica tõusvat päikest varjutada.
  Isamaaliidu ja Mõõdukate läbikukkumist võib käsitleda nende võimetusena tõehetkel koonduda ja valijale ennast omanäolisena nähtavaks teha. Haavu lakkuvate isamaalaste ja mõõdukate tulevase edu pant ei ole praeguste menukate jäljendamine vaid oma sõnumi määratlemine igale valijale arusaadaval viisil, kirjutab Soosaar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?