• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Fraktsioon karistab Kaubat ja Liivi

  Keskfraktsioon otsustab novembri alguses, kuidas karistada Tõnu Kaubat ja Anti Liivi, kelle süül jäi riigieelarve eelnõu menetlusest välja.

  ?Me arutasime seda küsimust, kuid lõplik otsus tuleb pärast istungitevaba nädalat. Kogu seda suppi ei saa süüa nii palavalt, kui ta kokku keedeti,? ütles keskfraktsiooni esimees Toomas Varek. ?Midagi tuleb ette võtta, mul ei ole isegi sõnu sellele loole.?
  Varek lisas, et otsustava hääletuse ajal puudunud Kauba ja Liivi käitumisele pole mingit õigustust, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Kõigile sai korduvalt öeldud ja ka teade saadetud, et eelarve ajal tuleb ilmtingimata kohal olla,? lisas fraktsiooni esimees.
  Vareki sõnul vedas Keskerakond alt ka Reformierakonda, kelle saadikud hääletasid sajaprotsendiliselt.
  Keskerakond on Kaubat korra juba karistanud. 2000. aasta augustis visati ta aastaks fraktsioonist välja selle eest, et tema poolthääl aitas ametist maha võtta tollase kaitseväe juhataja Johannes Kerdi. ?Eelarve on tõsisem dokument kui kaitseväe juhataja küsimus,? lisas Varek.
  Kauba sõnul oli juhtunu tööõnnetus. ?Ma ei jõudnud lihtsalt saali. Siin pole midagi pikalt kommenteerida,? lausus ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eramajade energiatõhususe toetusest: vaid euro elaniku kohta ei peatanud verejooksu
Poliitikutelt on hädasti vaja pikka plaani Eesti väikeelamu omanike toetamisel majade energiatõhusaks muutmisel. See 1 euro iga Eesti elaniku kohta, mis kevadel Kredexi kaudu välja jagati, kadus ju loetud tundidega, kirjutab Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi ringmajanduse valdkonna juht Kadi Kenk.
Poliitikutelt on hädasti vaja pikka plaani Eesti väikeelamu omanike toetamisel majade energiatõhusaks muutmisel. See 1 euro iga Eesti elaniku kohta, mis kevadel Kredexi kaudu välja jagati, kadus ju loetud tundidega, kirjutab Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi ringmajanduse valdkonna juht Kadi Kenk.
Aasia aktsiaturud taastusid võimsalt Evergrande aktsia +23%
Aasia aktsiaturud olid neljapäeval tõusmas, sest pankrotiohus arendaja Evergrande kohta ilmus positiivseid uudiseid. Dollar püsis aga kuu kõrgeimal tasemel ning Föderaalreserv võttis eilsel kohtumisel karmima tooni, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud olid neljapäeval tõusmas, sest pankrotiohus arendaja Evergrande kohta ilmus positiivseid uudiseid. Dollar püsis aga kuu kõrgeimal tasemel ning Föderaalreserv võttis eilsel kohtumisel karmima tooni, vahendab Reuters.
Põllumehe kaubamaja otsib tegevjuhti
OÜ SE Tehnikakeskus pakub oma e-poes Põllumehe Kaubamaja laia tootevalikut põllu- ja aiatöödele. Ettevõte, mis kuulub rahvusvahelisse kontserni Kramp Groep B.V ja mille eelmise aasta käive oli üle 3,5 miljoni euro, ootab oma Pärnumaal asuva filiaali arengut juhtima tegevjuhti/juhatuse liiget.
OÜ SE Tehnikakeskus pakub oma e-poes Põllumehe Kaubamaja laia tootevalikut põllu- ja aiatöödele. Ettevõte, mis kuulub rahvusvahelisse kontserni Kramp Groep B.V ja mille eelmise aasta käive oli üle 3,5 miljoni euro, ootab oma Pärnumaal asuva filiaali arengut juhtima tegevjuhti/juhatuse liiget.
Kaja Kallas: rohepööre on sama pöördeline otsus kui tööstusrevolutsioon 18. sajandil
Traditsiooniliselt avas Äriplaani konverentsi ettekanded oma kõnega peaminister Kaja Kallas. Kuigi Andrus Ansip andis omal ajal konkreetse pika plaani kõigile: "viie rikkaima Euroopa riigi sekka," siis Kaja Kallas niimoodi numbrilisele mõõdikule ei rõhu.
Traditsiooniliselt avas Äriplaani konverentsi ettekanded oma kõnega peaminister Kaja Kallas. Kuigi Andrus Ansip andis omal ajal konkreetse pika plaani kõigile: "viie rikkaima Euroopa riigi sekka," siis Kaja Kallas niimoodi numbrilisele mõõdikule ei rõhu.