• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Läti välisminister: NATO ei usalda Lätit

  USA ja teised NATO riigid tunnevad muret salainformatsiooni lekkimise pärast, kui Läti astub NATOsse.

  Agentuur RIA Novosti teatel informeeris Läti valitsust sellest välisminister Sandra Kalniete. Kalniete sõnul on mitmest NATO riigist, nagu USA, Suurbritannia, Saksamaa ja alliansi peakorterist Brüsselist, tulnud signaalid selle kohta, et Läti julgeolekuteenistustele ei saa usaldada alliansi konfidentsiaalset informatsiooni.
  Kalniete arvates ei mõjuta NATO rahutus selles küsimuses eelseisval Praha tippkohtumisel otsust võtta Läti vastu NATO liikmeks.
  See võib aga mõjutada USA Kongressis toimuvat hääletamist NATO laienemise ratifitseerimise küsimuses.
  Läti kaitseminister Girts Valdis Kristovskis arvab, et signaale võimaliku salainformatsiooni lekkimise suhtes NATO poolt tuleb võtta tõsiselt ning tarvitusele võtta vastavad meetmed. Vaatlejad on neid sõnu tõlgendanud kui üleskutset kaadripuhastusteks Läti eriteenistustes.
  <#RIA Novosti=http://www.rian.ru/rian/index.cfm?prd_id=61 msg_id=2846022 startrow=61 date=2002-11-11 do_alert=0>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.