• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA ja Suurbritannia valmistuvad Iraagi sõjaks

  Iraagi valitsusel on reedeni aega vastata ÜROle, kas ta nõustub ÜRO Julgeolekunõukogus vastuvõetud resolutsiooni täitma.

  Juhul kui Iraak lubab ÜRO relvainspektoritel asuda tegema riigis kontrollreide ja need peaksid leidma keelatud relvi, millest Iraak ei ole teatanud, siis on Iraak süüdi väärandmete esitamises ja tema vastu võidakse kasutada jõudu, kirjutavad Helsingin Sanomat ja Kauppalehti.
  Ehkki Saddam Husseinile antud tähtaeg ei ole veel käes, on USA valitsuse liikmed kindlad, et ta ei täida ÜRO nõudeid ning seetõttu on USA alustanud sõjaettevalmistusi. Et mõjutada Iraaki psühholoogiliselt, lekitas Pentagon eelmise nädala lõpul ajakirjandusse teateid sõjaplaanidest. Nende kohaselt ründab Iraaki umbes 250 000 USA sõjaväelast, keda toetab paar tuhat britti.
  Ka Briti kaitseminister Geoff Hoon kinnitas pühapäeval, et Briti kaitseministeerium viib sel nädalal läbi 15 000 sõjaväelase mobilisatsiooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja: kogu sektor kukkus suurelt
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.