• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tele2 pakub klientidele MMSi ja GPRSi selle aasta lõpuni tasuta

  Viimase Eesti operaatorina eelmisel nädalal oma GPRS-võrgu avanud Tele2 jätkab EMT ja Radiolinja traditsiooni pakkuda esialgu pakettandmesideteenust tasuta.
  GPRS ehk kiire andmeside mobiilivõrgu kaudu võimaldab suuremaid andmesidekiirusi kui senine sissehelistamine mobiilivõrgu kaudu. MMS on multimeediasõnum, mis kasutab GPRS-andmesidekanalit ja võimaldab saata lisaks tekstile ka vastava telefoniga tehtud fotosid, eelnevalt salvestatud pilte, videoid ja helisid.
  MMSe saab saata ka neile, kelle telefon ei toeta nende vastuvõttu. Sel juhul saab vastuvõtja tavalise SMSi ja näeb saadetud multimeediasõnumit vastavast internetikeskkonnast arvuti vahendusel. Ka teiste operaatorite võrkudesse saadetud MMSid on samamoodi nähtavad.Ka Rootsis viibivad TELE2 kliendid saavad GRPS teensuseid kasutada. Sel juhul tuleb aga ühenduses olla Comviqi võrgus. Ka see teenus on aasta lõpuni tasuta.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.