ÄP fototoimetus • 26. november 2003 kell 22:00

Tele2 pakub klientidele MMSi ja GPRSi selle aasta lõpuni tasuta

Viimase Eesti operaatorina eelmisel nädalal oma GPRS-võrgu avanud Tele2 jätkab EMT ja Radiolinja traditsiooni pakkuda esialgu pakettandmesideteenust tasuta.

GPRS ehk kiire andmeside mobiilivõrgu kaudu võimaldab suuremaid andmesidekiirusi kui senine sissehelistamine mobiilivõrgu kaudu. MMS on multimeediasõnum, mis kasutab GPRS-andmesidekanalit ja võimaldab saata lisaks tekstile ka vastava telefoniga tehtud fotosid, eelnevalt salvestatud pilte, videoid ja helisid.

MMSe saab saata ka neile, kelle telefon ei toeta nende vastuvõttu. Sel juhul saab vastuvõtja tavalise SMSi ja näeb saadetud multimeediasõnumit vastavast internetikeskkonnast arvuti vahendusel. Ka teiste operaatorite võrkudesse saadetud MMSid on samamoodi nähtavad.Ka Rootsis viibivad TELE2 kliendid saavad GRPS teensuseid kasutada. Sel juhul tuleb aga ühenduses olla Comviqi võrgus. Ka see teenus on aasta lõpuni tasuta.

Autor: ÄP

Hetkel kuum