Hansapanga aktsiale nähakse tõusu

ÄP 19. veebruar 2004, 00:00

Spetsialistide hinnangul on Hansapanga aktsia Eesti Telekomist parem investeering, sest eile pangale antud kasumiprognoos annab alust suureks aktsia hinna tõusuks. Eile avalikustas Hansa Investments raporti, milles soovitab osta Hansapanga aktsiaid ning ennustab ettevõttele 650 miljoni kroonist aasta puhaskasumit. Hansa Investments ennustab, et Hansapanga aktsia hind tõuseb lühiajaliselt seniselt 67-68 kroonilt 80 kroonile, ühe aasta jooksul peaks aktsia hind kasvama Hansa Investmentsi hinnangul 95 kroonile.

Hetkeseis: Spetsialistid seekord ei eksinud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing