Pärnus teeb uksed lahti uus modernne tennisekeskus

ÄP 20. veebruar 2004, 00:00

Tenniseharrastajad saavad alates tänasest tegelda oma meelisspordialaga Pärnu uues modernses tennisekeskuses.

?Uue tennisekeskuse avamine parandab esmajärjekorras mänguvõimalusi Pärnus, kuid kindlasti on selle mõju positiivselt tunda ka üle Eesti ? maakondade tenniseharrastajad ei pea nüüd alati Tallinna sõitma,? ütles TC Pärnu Tenniseklubi juhatuse liige Mihkel Mägi, lisades, et nende eesmärk on saada Baltimaade parimaks tennisekeskuseks.

Avatud tennisekeskuses on kaheksa savi-liivakattega välisväljakut ja neli kõvakattega siseväljakut. Mägi sõnul osteti siseväljakute kate USAst ning see on analoogne kattega, millel mängitakse näiteks US Openi suure slämmi turniir.

Lisaks tennisele on keskuses võimalik tegeleda aeroobika, saalihoki, saalijalgpalli ning perspektiivis ka korvpalliga, samuti saab külastada jõusaali. On sise- ja välikohvik, saunad, riietus- ja du?iruumid ning spordipood.

Omanike hinnangul on halli 3200 m2 suurust põrandapinda võimalik kasutada kontsertide, näituste, lõbusate-sportlike firmaürituste jms korraldamiseks, ligipääsu teeb mugavaks kahe avara autoparkla olemasolu.

Pärnus A. H. Tammsaare pst 39 asuva tennisehalli ehitus kestis neli aastat ning sellesse on investeeritud ligi 20 mln krooni.

Täna, 20. veebruaril kl 15.00 algaval avamisüritusel peavad näidismat?i Mait Künnap ja Alti Vahkal, tennisereketi on lubanud kätte võtta näitleja Sepo Seeman. Patrooniks on sotsiaalministeeriumi abiminister Külvar Mand.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing