Villu võitlus kahel rindel euro vastu

ÄP 26. veebruar 2004, 00:00

Rahvaliit (RL) nõuab, et kroonilt eurole ülemineku otsustaks referendumil rahvas. RLile võiks meelde tuletada, et kui rahvas hääletas eelmisel aastal Euroopa Liitu astumise poolt, siis teadis ta, et ?jah?-sõna puhul tuleb euro varem või hiljem kasutusele võtta, pääsu sellest pole. Seega andis ta juba oma ?jah?-sõna eurorahale.

Kuid RL on avanud ka teise rinde euro vastu. Janno Reiljan Eesti Energia nõukogus on veendunud elektrihinna tõusu eest kõneleja. Kui üldine THI tõus ületaks nn Maastrichti kriteeriume, lükkuks euro kasutuselevõtt edasi. RLi tegutsemises on märgata sihikindlust, olgugi et oma rahvas kannatab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing