Uus kombain võtab vähem ruumi

Kaido Einama 04. märts 2004, 00:00

Kõik-ühes seadmed ühendavad endas skanneri, printeri, koopiamasina ja faksi funktsioonid, võimaldades nii säästa aega ja raha võrreldes sellega, kui need seadmed eraldi osta.

Hewlett-Packardi (HP) uued tooted sobivad väikefirmadele, kuna sisaldavad võrgutuge, ning suuremate firmade töögruppidele grupiprinteriks, kuna on mugavalt ühendatavad ja hallatavad üle võrgu. Kasutada on neid mugav ka kodukontoris. Seadmetele saab lisada tava- või raadiovõrgu printserveri.

Officejet 9100 seeria on suunatud kuni 15-liikmelistele võrguühenduses olevatele töögruppidele. Selle seeria tooted ühendavad endas värviprintimise, kopeerimise, skaneerimise, faksimise ja digitaalse saatmise ning dokumendihalduse võimalused.

Tegemist on esimese värvilise kõik-ühes seadmete seeriaga, mis mõeldud kuni 15-liikmelistele töögruppidele. Tooted sisaldavad nelja eraldi vahetatavat tindikassetti ning pika elueaga prindipead (1750 lk).

Printimis- ja kopeerimiskiirus on kuni 25, skaneerimiskiirus kuni 11 lehekülge minutis. HP Officejet 9100 seeria on Eestis saadaval alates aprillist ja toodete hinnad algavad 13 000 kroonist.

HP LaserJet 3015, 3020 ja 3030 kõik-ühes seadmed on väikseimate mõõtudega omas klassis, mahtudes lahedalt näiteks väikekontori või kodu arvutilauale. Uued kõik-ühes seadmed võimaldavad värvilist skaneerimist (kuni 9600 dpi), laserprintimist (1200 dpi) ning printida ja kopeerida kiirusega kuni 14 lk/min. See printeriseeria on saadaval alates märtsist.

HP LaserJet 3380 sobib suurte printimismahtude puhul, võimaldades trükkida kuni 19 lk/min, printida saab väga erineva suurusega paberitele. Seade on saadaval alates märtsi lõpust. Hinnad algavad 13 000 kroonist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing