Ameerika psühho

Lennart Beat 12. märts 2004, 00:00

Courtney Love saab juunis 40 ja see on alles tema esimene sooloplaat.

90ndatel oli tema bändiks Hole, mille viimasest tööst on möödas pea kuus aastat. Teadagi kelle lesest on viimastel aastatel tabloidide lemmik saanud, sest pildimaterjal on kõmu väärt. Tolle plaadi ilmumist lükati edasi aasta jagu ning lõplik lihv saadi kolme nädala jooksul pärast Courtney võõrutusravilt naasmist.

Laulud sündisidki suure tõenäosusega tänu eluhetkedele, kus kanged narkootikumid esmatarbekauba rolli mängisid. Igatahes annavad laulusõnad detailse enesehävituse ülevaate ning jõuavad seejuures ka põhjusteni. Uus generatsioon võib küll rajumalt rokkida, aga sõnumi usutavuselt võrdväärset vaevalt leiate. Agressiivset psühhoanalüüsi saadab seejuures väga kõrvasõbralik kesktee alternatiivrokk, mis leiab koha pigem MTVs kui VH1s.

Linda Perry (C. Aguilera ja Pinki suurte hittide autor, kelle oma tähetund oli ?What?s Up?? grupis 4 Non Blondes) osalusel leiti ka vajalikud meloodiad ja kokkuvõttes on ?America?s Sweetheart? korralike lugudega rokkplaat. Sellisel traditsiooniliselt destruktiivsel moel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing