Kogemused avavad olemuse

Kaire Varrak 29. märts 2004, 00:00

Soovides välja selgitada kandidaadi töös avalduvaid tugevusi, maksab lasta tal tuua näiteid oma õnnestumiste kohta. Siin ei peaks aga piirduma lihtsalt toimunud sündmuste mainimisega. Kandidaat võib rääkida üritustest, milles ta on osalenud, kuid mille õnnestumisel pole temal endal tegelikult olnud märkimisväärset rolli. Seega peaks küsimused minema sügavuti ning uurima kandidaadi enda panust õnnestumisse. Veel põhjalikumaks minnes võiks lasta inimesel ka analüüsida, mille järgi ta aru sai, et üritus oli õnnestunud. Selline küsimus aitab avada lisaks inimese tegelikele tegevustele ka tema väärtushinnangute tagamaid, edu kriteeriume ja eesmärgipüstituse viise.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing