Uus ülesanne

ÄP 29. märts 2004, 00:00

Firma müügiosakonnas töötab väga edukas naissoost müügiagent. Tema töötulemused on teistest alati paremad ja seda veel suure edumaaga. Inimesena on ta samuti väga meeldiv, kohusetundlik ja hea suhtleja. Viimasega seoses tuleb ilmsiks ka väga pikantset informatsiooni.

Nimelt ei pelga noor naisterahvas rääkida oma intiimsuhtest kliendiga teistele naistöötajatele. Mõne aja pärast järgneb vanale romaanile uus ning siis jälle uus ja uus. Kuuldus intiimsuhete pidevast loomisest firma klientidega jõuab juhtkonda. Firma juhtkond seisab küsimuse ees, kuidas toimida?

Kas riskida firma mainega, vaadates juhtunust mööda? Rääkida töötajaga ning loota, et ta edaspidi muudab oma ?müügitaktikat", kuid toodab samasugust tulemust? Lõpetada töösuhe ja üritada leida asemele sama võimekas müügiagent?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing