Ergnoomilised töökohad levimas

Janne Mikkiver 21. aprill 2004, 00:00

Püsti-istu töökohad ei ole tulevikumüsteerium, vaid reaalsus. Büroomööbli messid on täis elektriliselt reguleeritavaid töölaudu. Sellised lauad ei ole müügil kui uudistooted, vaid kui kõige tavalisemad büroolauad teiste seas. Eestis läheb nende müük veel visalt, kuid tõusujoones.

Istu-seisu töökohad annavad inimestele on valikuvabaduse, mis asendis nad tööd parasjagu teha tahavad. Sellele kogemusele toetudes võin julgelt väita, et ka need inimesed, kes on algul pidanud ideed püsti-istu töökohast võõraks veedavad nüüd vähemalt poole oma tööajast vabatahtlikult püsti. Uus tööstiil on omaks võetud.

Püsti-istu töökohtade kasutusele võtmine on heade töötoolide kõrvale tõstnud ausse sadultoolid. Sadultoolid sobivadki kõige paremini just kõrge töölaua taha, või siis sinna, kus alternatiiv oleks püsti seismine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing