Autojuhi tänu Savisaarele piskugi eest

Raimo Ülavere 22. aprill 2004, 00:00

Tallinna linnapea Edgar Savisaar teatas eile autojuhtidele rõõmusõnumi: lubas mai alguses tuua lisaeelarvega pealinna teedele tervelt 20 miljonit krooni juurde. See on lisaks juba planeeritud ligi 180 miljonile teederemondi rahale. Rõõmusõnum aga kipub kahvatuma, kui konverteerida miljonid remonditavate teede kilomeetritesse. Nimelt saab 20 miljoni eest korraliku asfaldi alla panna vaid kuus kilomeetrit. Arvestusega mõlemas suunas üks rada, kahe puhul oleks tee poole lühem.

Piltlikult ? tänu Savisaare heatahtlikkusele saaks asfaldi panna näiteks Pärnu maanteele Hiiult Pääskülla mullu valminud ringteeni. Lisaks mõned sealkandi kõrvalteele. Pääsküla elanikuna meeldiks see mulle vägagi. Aga teised linnakodanikud ning Sõpruse, Männiku, Peterburi, Pal-diski maanteed ja sajad kõrvalteed? Noh, vist peab tänulik olema sellegi pisku eest, mis väikese kasuteguriga munitsipaalmajade ehituse kõrvalt üle jääb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing