Elion pakub püsiühendust soodsa kuutasuga

ÄP 06. mai 2004, 00:00

Elion pakub mais Kodu-ADSLi interneti püsiühendusega liitunutele üle 42 protsendi soodsamat kuutasu kuni augusti lõpuni.

Kuutasuks tuleb soodustusega 199 krooni. Osta tuleb siiski ka ADSLi stardikomplekt. 990 krooni maksev ADSLi stardikomplekt sisaldab Nokia modemit ning kõike vajalikku interneti püsiühenduse loomiseks, k.a kasutusjuhend. 2990 krooni maksev Juhtmevaba Kodu ADSLi stardikomplektiga saab luua juhtmevaba võrgu koju või kontorisse ning jagada internetiühendust turvaliselt mitme arvuti vahel. Stardikomplekti ostmisel säästab klient liitumistasu 500 krooni ja igakuise ADSL-seadme renditasu 95 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing