Elion ja Nukuteater kutsuvad emadepäevakontserdile

Christel Karits 07. mai 2004, 00:00

Vabaõhukontsert algab kell 15. Näha saab lavastusi, mis liidavad oma seikluste, armastuse ja õnneliku lõpuga nii noori kui vanu. Nukuteatri menulavastustest ?Naksitrallid?, ?Grease? ning ?Hunt ja seitse kitsetalle? esitatakse kontserdil katkeid ning muusikapalu. Sel kevadel väga edukalt mängitud kultusmuusikali Grease hitte esitavad Evelin Pang, Liisi Koikson, Reet Linna, Priit Võigemast, Jaagup Kreem ja paljud teised, kes muusikalis osalesid.

Rauno Pehka astub kontserdil üles koos oma lastega ning laulab isetehtud lastelaule. Samuti laulab emadele lastelaulukoor ja lapsed saavad kohapeal meisterdamisnurgas emadele kingituse või kaardi oma kätega valmis teha. Arvutihuvilistele jagub internetitelgis meelelahutuslikku tegevust kogu kontserdi vältel. Kontserdil esinejaid saadab otse lavalt ansambel Terminaator, kelle esituses tulevad ettekandele ka ansambli enda kõige kuulsamad ballaadid.

Kontserdi juhivad Eesti lastele tuntud Muhv, Kingpool ja Sammalhabe, kes saabuvad kontserdile naksitralliautoga.

Emadepäev on Eestis järjest olulisemat rolli saamas pere ja emadust väärtustava päevana. Viiendat aastat toimuval Elioni emadepäevakontserdil on saanud kombeks tuhandetele perekondadele, kes kevadist tähtpäeva üheskoos Raekoja platsile veetma tulevad. Tiivustatud eelmistel aastatel saadud positiivsest kogemusest, on Elioni soov tähistada emadepäeva sama meeldejääva üritusena ka sel aastal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing