Mannetud kandidaadid

Indrek Kald 04. juuni 2004, 00:00

ETV europarlamendi debatis osalenuist jättis enamik väga mannetu mulje. Tele-vestlusest ilmnes korduvalt, et Eesti esindajaks pürgivad poliitikud pole sel-geks teinud europarlamendi funktsioone: lubati oma eurotööga lahendada küsimusi, mis ei kuulu europarlamendi pädevusse või on suisa siseriiklikud. Seekord olid kutsutud üksikkandidaadid ning Rii-gikogus esindamata erakondade esindajad. Nende vähene informeeritus on ehk mõistetav, ehkki just neil tuleks hääletajaid veendes silma paista. Lohutab vaid teadmine, et neist kandidaatidest ei osutu ilmselt keegi valituks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:30

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing