Kasulikud lingid

Ringo Rahumeel 15. juuni 2004, 00:00

Kasulik paik turundusinimestele. Kui enamik turundusalaseid veebilehti sisaldab lõputuid analüüse ning pajatab kellegi poolt kusagil kaugel tehtud ning edukaks osutunud reklaamikampaaniatest, siis siit saab praktilisi näpunäiteid, kuidas seda kõike ise teha. Vaatluse all on kogu valdkond seinast seina, strateegilisest ja taktikalisest reklaamist PRi ja alternatiivse turunduseni välja.

Sisutihe veebiväljaanne, mis annab hea ülevaate uusimatest trendidest autodisaini vallas. Lehekülje toimetajateks on autotööstuse analüütikud ning valdkonnas praktiseerivad disainerid. Väljaande kohustusliku osa juurde kuuluvad iseenesestmõistetavalt reportaa id maailma tähtsaimatelt autonäitustelt. Lisaks pakutakse rikkaliku pildimaterjaliga vürtsitatud artikleid erinevate ideeautode sünnilugudest, kus minnakse n­ö eesriide taha ja kirjeldatakse kogu protsessi esimeste visioonide paberile saamisest alates. Huvipakkuv on ka statsionaarne rubriik disainitudengite ehk maailma autotööstuse peatsete suunanäitajate töödest-tegemistest. Kui vähegi huvi disaini või autonduse vastu, siis see on kindlasti üks tore veebileht, mida aeg-ajalt tasub külastada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing