Pöörane pulma-aastapäev

Christel Karits 09. juuli 2004, 00:00

Lisaks Vaarikule endale mängivad veel möödunud hooaja parim meesnäitleja Mait Malmsten, autoavariist paranenud Tiit Sukk, uued tulijad Liina Tennosaar ja Terje Pennie ning varemgi kaasa teinud Indrek Taalmaa, Viire Valdma, Marta Vaarik ja Peeter Volkonski, kelle rolli hakkab edaspidi esitama ka Riho Kütsar.

Lugu räägib sellest, kuidas New Yorgi abilinnapea kutsub oma 10. pulma-aastapäevale oma parimad sõbrad, kuid külalised leiavad eest tühja maja ning pöörased kuulujutud hakkavad kohutava kiirusega levima

Trupi tasemest annab tunnistust seegi, et ?Ei või olla? varasemad etendused on kutsutud sügisel Tartusse Eesti Draamafestivalile. Sel suvel antakse vabaõhulavadel kuni 1. augustini 28 etendust ning eesti teatri esinäitlejaid saab oma silmaga näha kõigis maakondades.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing