Rammstein tuleb Tallinna koos oma Euroopa turnee soojendusesinejaga

ÄP 05. november 2004, 00:00

On üsna haruldane, et Eestisse tuleb bänd koos oma soojendusesinejaga, üldjuhul valitakse siiski mõni kohalik artist. 2001. aastal soojendas Eestis Rammsteini No Big Silence.

Vaid aasta tagasi oli Exilia tundmatu Milanost pärit rokkgrupp, ent sel aastal on nad Rammsteiniga ühisel Euroopa turneel ning jõudnud soojendada ka H-Blockxi, Pinki, Oomphi, Clawfingeri jt esinemisi. Exilia muusikat võrreldakse Korni ja Guano Apesiga, Exilia pärliks on aga võimsa ja võimeka häälega naislaulja Masha. Exilia debüütalbum ?Unleashed? ilmus kevadel ning selle esimest singlit ?Stop Playing God? võis leida mitmetest edetabelitest.

Piletid Rammsteini ja Exilia kontserdile on välja müüdud ning ametlikke kanaleid pidi piletit soetada ei ole enam võimalik. Kuna on liikvel võltsimistunnustega pileteid, siis soovitavad korraldajad kõik käest kätte ostetud pileteid eelnevalt kontrollida, et vältida kontserdile tulles ukse taha jäämist. Võltspiletit õige pileti vastu välja ei vahetata ning asemele uut piletit osta ei ole kahjuks enam võimalik.

Võltspiletid on trükitud ning selleks on kasutatud äärmiselt sarnast Piletipunkti turvaelementidega piletipõhja. Uurimine on üle antud politseile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing