• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Must kulla sära kadus kiiresti

  Nafta hind kukkus kolmapäeval kolme aasta kiireimas tempos, sest USA naftavarud suurenesid oodatust rohkem. Eile nafta hinna langus jätkus, kui spekulandid väljusid turult. ?Me näeme trendi pöördumist,? ütles Bank of America strateeg Richard Savage Bloombergile. ?Kuu aega tagasi polnud turul piisavalt naftat. Praegu ootame, millal ja kui palju vähendab OPEC tootmist.?
  Nafta hind langes eile New Yorgi kaubabörsi avanedes veel 2 protsenti, 44,56 dollarile barreli eest. Kolmapäeval kaotas must kuld oma väärtusest 7,4 protsenti, mis oli kolme aasta kiireim langus. Nafta hind on hoolimata viimaste päevade kukkumisest kerkinud käesoleval aastal 38 protsenti.
  Kauplejad, kes kasutavad tehnilist analüüsi, märkisid, et langus alla 45,25 dollari taset New Yorgi kaubabörsil andis müügisignaali. Varasem nafta hinna rekordiline tõus meelitas turule spekulante, kes panustasid musta kulla edasisele tugevnemisele. Analüütikute sõnul pole veel paljud riskifondid turult väljunud ja nad ootavad seetõttu languse jätkumist.
  USA kütusevarud suurenesid kahe protsendi võtta, 117,9 miljoni barrelini. Tegemist on suurima varude kasvuga viimase nelja kuu jooksul. USA rafineerimistehased töötlesid naftat täisvõimsuse lähedal. Naftat imporditakse jätkuvalt üle 10 miljoni barreli päevas.
  Naftakartelli OPEC liikmed kohtuvad 10. detsembril. Indoneesia ja Nigeeria delegatsiooni liikmed ütlesid, et nad ootavad naftatoodangu püsimist samal tasemel. OPEC pumpab 27 miljonit barrelit naftat päevas, ilma Iraaki arvestamata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.