Milestone loobus veel ühest hagist Kalevi vastu

AS Kalev sai esmaspäeval kätte Tallinna linnakohtu määruse, millega kohus lõpetas menetluse ASi Milestone hagiasjas. Kohus mõistis ASi Kalev kasuks välja kohtukulud summas 40 000 krooni, teatas firma börsile.

AS Milestone loobus ise hagist, millega nõudis ASi Kalev 13.06.2001 ja 18.06.2002 toimunud aktsionäride korraliste üldkoosolekute otsuste kehtetuks tunnistamist.

Lisaks taotles hageja ASi Kalev nõukogu poolt 14.03.2003 vastu võetud otsuse tühisuse tunnustamist.

ASi Kalev kohtus esindanud vandeadvokaat Leon Glikmani sõnul loobus AS Milestone nimetatud hagist, sest hagi muutus perspektiivituks pärast ASi Kalev kasuks tehtud riigikohtu 1. novembril tehtud otsust. Glikman ütles, et riigikohus kummutas ASi Milestone eksliku õigusliku kontseptsiooni selle kohta, et ASi Kalev juhatajal olevat ASis Kalev hääletamiskeeldu kaasatoov valitsev mõju.

Milestone on viimasel ajal veidi ka Kalevi aktsiaid müünud.

Milestone majandustegevust firma juht Priit Kotkas kommenteerida ei soovinud.

Hetkel kuum