• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Milestone loobus veel ühest hagist Kalevi vastu

  AS Kalev sai esmaspäeval kätte Tallinna linnakohtu määruse, millega kohus lõpetas menetluse ASi Milestone hagiasjas. Kohus mõistis ASi Kalev kasuks välja kohtukulud summas 40 000 krooni, teatas firma börsile.
  AS Milestone loobus ise hagist, millega nõudis ASi Kalev 13.06.2001 ja 18.06.2002 toimunud aktsionäride korraliste üldkoosolekute otsuste kehtetuks tunnistamist.
  Lisaks taotles hageja ASi Kalev nõukogu poolt 14.03.2003 vastu võetud otsuse tühisuse tunnustamist.
  ASi Kalev kohtus esindanud vandeadvokaat Leon Glikmani sõnul loobus AS Milestone nimetatud hagist, sest hagi muutus perspektiivituks pärast ASi Kalev kasuks tehtud riigikohtu 1. novembril tehtud otsust. Glikman ütles, et riigikohus kummutas ASi Milestone eksliku õigusliku kontseptsiooni selle kohta, et ASi Kalev juhatajal olevat ASis Kalev hääletamiskeeldu kaasatoov valitsev mõju.
  Milestone on viimasel ajal veidi ka Kalevi aktsiaid müünud.
  Milestone majandustegevust firma juht Priit Kotkas kommenteerida ei soovinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Riik võtab pahatahtlikud pankrotipõhjustajad pihtide vahele
Alates uuest aastast luuakse Konkurentsiameti juurde maksejõuetusteenistus, mille eesmärk on uurida seadusvastaselt tekitatud maksejõuetuse põhjuseid, suurendada võlausaldajatele tehtavate väljamaksete määra ja tagada seeläbi ausam ärikeskkond.
Alates uuest aastast luuakse Konkurentsiameti juurde maksejõuetusteenistus, mille eesmärk on uurida seadusvastaselt tekitatud maksejõuetuse põhjuseid, suurendada võlausaldajatele tehtavate väljamaksete määra ja tagada seeläbi ausam ärikeskkond.