Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  A. Le Coq investeerib 112 miljonit

  Suurima osa investeeringutest ? 80 miljonit krooni ? moodustab järgmisel aastal Tartusse rajatav uus logistikakeskus. Investeeringuvajadus plaanitakse katta ettevõtte omavahenditest.
  ?A. Le Coq on viimastel aastatel väga jõuliselt kasvanud. Müügimahud on võrreldes 2000. aastaga suurenenud enam kui 2,5 korda ning meie praegune tootmisvõimsus on viidud maksimumini. Oleme olukorras, kus ei suuda järjest kasvavale nõudlusele praeguste vahenditega enam vastata. Seega pidime leidma võimaluse tootmise laiendamiseks,? kommenteeris investeerimisotsust A. Le Coqi juht Tarmo Noop.
  Järgmisel aastal Tartu linna piirimaile kerkiv logistikakeskus võimaldab vabastada laopindu Tähtvere tehase territooriumil ning kogu vabanevale alale tootmist laiendada.
  A. Le Coq on alates 2000. aastast investeerinud tootmise, kvaliteedi ja keskkonnaga seotud valdkondadesse ca 270 miljonit krooni. Investeeringud on aasta-aastalt suurenenud, tõustes 2000. aasta 26 miljonilt kroonilt 57 miljonile kroonile 2004. aastal. Käesoleva aasta investeeringute maht on hinnanguliselt 72 miljonit krooni.
  Soome kontsernile Olvi Oy kuuluv A. Le Coq Group omab sada protsenti ASi A. Le Coq Tartu Õlletehas ja ASi Ösel Foods aktsiatest ning 96,06% Läti õlletehase Cesu Alus ja 83,07% Leedu õlletehase Ragutis AB aktsiatest.
  A. Le Coq Groupi Eesti ettevõtete tooteportfelli kuuluvad õlu, long drink, siider, vesi, mahlad, nektarid ja mahlajoogid ning karastus- ja spordijoogid.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Henn Sarv: mõttetu hinnaga elektrit ei pea ostma
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
Kui sõltud elektri börsihinnast, lülita vool täna tunniks ajaks välja - mõttetu hinnaga pole mõtet elektrit osta, kirjutab IT-koolitaja Henn Sarv.
USA nafta laovarude vähenemine kergitas nafta hinda
Kui nafta hind oli kolmapäeval esialgu langenud viimase kuue kuu madalaimale tasemele, siis USA oodatust madalamad nafta laovaru numbrid lükkasid nafta hinna ülespoole, vahendab Reuters.
Kui nafta hind oli kolmapäeval esialgu langenud viimase kuue kuu madalaimale tasemele, siis USA oodatust madalamad nafta laovaru numbrid lükkasid nafta hinna ülespoole, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Raadiohommikus: ministri juhtimispõhimõtetest ja laenamisest
Fazer katsetab kakaorakkude kasvatamist bioreaktorites
Soome magusatootja Fazer uurib, kas rakupõhine põllumajandus võiks võimaldada kakao kasvatamist šokolaadi toorainena.
Soome magusatootja Fazer uurib, kas rakupõhine põllumajandus võiks võimaldada kakao kasvatamist šokolaadi toorainena.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.