Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Generaator hoidis Tartu uue kaubamaja valgena

  Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ tegevjuhi Ave Jürimäe sõnul ei tekitanud elektrikatkestus kaubamajale erilisi probleeme. ?Saime kliendid kiiresti majast välja ning uusi kliente kuni voolu tagasitulemiseni sisse ei lasknud,? rääkis Jürimäe. ?Meie oma generaator hoidis maja kõikjal valgena ning kaupluste personal jäi rahulikult töökohale.?
  Jürimäe andmeil oli pool Tartu Kaubamajast elektrienergiata umbes 20 minutit ja teine pool majast ligi tund aega. ?Kuna elektrikatkestus ei kestnud väga pikka aega, siis ilmselt üürnikud mingeid nõudeid esitama ei hakka,? lausus Jürimäe ja lisas, et samas juhtus elektrikatkestus kauplejate jaoks magusaimal hetkel.
  Tartu südalinnas jäi esmaspäeval kell 16.30 elektrita üle 2000 ASi Eesti Energia kliendi. Vooluta oli Tartu kesklinn kuni Sõpruse sillani ja Riia-Kastani ristmikuni. Elektrienergia taastus osaliselt poole tunni pärast ning täielikult kella seitsmeks õhtul.
  OÜ Jaotusvõrk Tartu piirkonna juhi Kalju Koha sõnul põhjustas üleeilse elektrikatkestuse hooletu kaevamine Eesti Energia kaablitsoonis.
  Tartu uus kaubamaja avati tänavu 12. oktoobril ehk kaks nädalat plaanitust hiljem, sest ehitaja, AS Skanska EMV ei suutnud õigel ajal ehitustöid lõpetada.
  ?Osa rentnikest on ehituse viibimise tõttu esitanud Tartu Kaubamajale nõudeid, mida me hakkame sellel nädalal menetlema,? ütles Ave Jürimäe. Tema kinnitusel võib nõuete ülevaatamine võtta aega selle kuu lõpuni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Soovime edu võitluses “aatemeestega”
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.