Püsige meiega!

Henrik Aavik 22. veebruar 2006, 00:00

Tere tulemast tagasi lugema Visiooni. Kui Sul on alles tööpäevaselt kiire ja kolmapäevaõhtust meeleolu ei ole veel sees, siis palun pane meie kuukiri kõrvale ja tee enne kiired asjad lõpuni. Või siis ära tee, homme on ka veel tööpäev. Kui failid on salvestatud ning meiliprogramm suletud, siis alles on õige aeg käes - ja märka, et see aeg on tingitud tegevustest, ehk siis on see võimalik Sul endal lähemale tuua.

Nõjata ennast tagasi ja loe rahus. Visioon on rahu oaas kiires äripäevas.

Meie teemad ei ole väga päevakajalised, olen selle üle uhke. Näiteks just algas olümpia ja inimesed ei raatsi oma pilku ajalehtedele eriti raisata. Peale nende muidugi, kellel muu elu ka on ja kes laupäeval metsas suusatades ei püüa ilmtingimata teistest mööda uhada. Konfutsius on öelnud, et "õilsad ei konkureeri" ja nii toetab Visioon olümpiat vaid mõneti, retrospektiivis, heites pilgu TOPi keskuse ajatule ja pastelsele hiilgusele. Spordiülekannetest veelgi kaugenema meelitame Sind teatri, raamatute, hõrkude roogade ja kauge Mehhiko võluga - piisavalt meelelahutust sisustamaks päeva kordagi mainimata sõbra- või naistepäeva.

Muuseas, 23. veebruaril 1455 ilmus trükist esimene raamat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:10
Otsi:

Ava täpsem otsing