Massiüritused on looduse vaenlased

Ain Alvela 11. mai 2006, 00:00

Nagu roheliste rattamatkast juttu tuleb, nii läheb minul punane tuluke põlema. Roheliste rattaretked on ennast läbinisti devalveerinud. Mitme tuhande inimesega niitudelt ja metsaalustelt ületrampimine võib olla mis iganes, aga kindlasti ei ole see miskil moel "roheline" (tähenduses, et "roheline" on keskkonnahoidlik, loodust säästev, tänapäevast eluolu ja emakest Maad harmoniseeriv ellusuhtumine).

Muidugi on see fiiling ja nii edasi, aga massiüritusel ei saa kunagi olla loodust säästev iseloom. See on farss, millel puudub sisu. Õigupoolest on asja eesmärk ERLi eelarve täitmine - see ju suurim europrojektide väline rahaallikas osavõtumaksude näol.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing