Puhkus kokku veerenud segadusega

Christel Karits 07. juuli 2006, 00:00

Tänasest linastub Coca Cola Plazas lustakas koguperekomöödia "Veerev segadus", mille peaosas veterankoomik Robin Williams.

Bob Munro lubas oma perele unelmate puhkust Havail, aga üllatuslikult asendus see hoopis nädalase reisiga renditud autosuvilas. Kõik selleks, et Bob saaks säilitada oma töökoha, kirjutades ülemuse jaoks valmis olulise presentatsiooni.

Abikaasa Jamie, nende tütar Cassie ja poeg Carl reageerivad plaanide muutumisele jäiselt ning kõigisse Bobi ohtratesse äpardustesse ülisuure sõiduki taltsutamisel suhtub perekond täieliku ükskõiksusega.

Just siis, kui tundub, et olukord enam hullemaks minna ei saa, kohtuvad nad igal võimalikul juhul laulma kippuva Gornickede perega, mille pea ja kõik liikmed on nii agressiivselt rõõmsameelsed, et Munrode ainsaks reaktsiooniks on põgenemine. Ent mida rohkem nad pageda püüavad, seda sagedamini nende teed Gornickedega ristuvad.

Lisaks Robin Williamsile teevad kaasa Jeff Daniels ("Dumb and Dumber"), Cheryl Hines ("Põrnikas Herbie"), Kristin Chenoweth ("Roosa panter"), popstaar Joanna "JoJo" Levesque, Josh Hutcherson ("Zathura - kosmoseseiklus") jt.

Filmi lavastas Barry Sonnenfeld ("Mehed mustas").

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing