Uus ajajärk

Christel Karits 11. august 2006, 00:00

Oleme jõudnud kultuuritarbimise uude ajajärku. Kui veel üsna hiljuti sai mõne välismaise artisti kontserdist vaid unistada, siis täna võib näiteks viimasel minutil maailma mastaabis tegija bändi kontserdile otse kohapealt pileti osta. Kui te pole veel oma valikut Simply Redi kasuks langetanud, siis see on ka vahetult enne kontserti võimalik. Niisamuti oli läinud pühapäeval Status Quoga Haapsalus.

Liiga palju suuri nimesid pisikese Eesti jaoks. Kui tahta kõiki näha ja kuulda, siis peaks suure osa oma ajast just selle nimel teenima.

Ilmselt kummitab meie lugejaid pigem aja kui raha nappus. See nädalavahetus seab jällegi dilemma ette. Vaimutoitu ja meelelahutust pakutakse mitmes Eestimaa kaares. Palju on vaid ühekordseid üritusi, nii et kui ühe võtad, siis tuleb teine jätta.

Tallinnas saab täna avalöögi Birgitta festival ja selle üht põnevamat ettevõtmist, tango-ooperit "Maria de Buenos Aires", näeb vaid täna ja homme. Simply Redi saab Saku Suurhallis kuulda vaid täna. Kui valida Leigo järvemuusika suurepärane lõppkontsert, siis ei jõua Tartusse, kus Eesti kutseline teater tähistab suure juubelikontserdiga oma sajandat sünnipäeva. Laval on 80 Eesti erinevate teatrite laulvat näitlejat. Usun, et selle ettevõtmisega tehakse ajalugu. Samuti on üsna ebareaalne, et teatripidu valides saaks veel ühtlasi osa hõrgust Augustibluusist, mis toimub Haapsalus. Üllatajaid tuleb aga aina juurde ja nii see kord juba on, et kui miskit oled juba valinud, selgub, et miskit paremat on veel.

Paraku oleme päris suurde maailma alles teel. Madonna ja Robbie Williamsi tuurid lähevad meist kaarega mööda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing