Kaheldakse Käo ja Sammelselja võimalustes

ÄP 16. august 2006, 00:00

Eesti Raudtee erastamisest huvituvad Jüri Käo ja Guido Sammelselg võivad asjatundjate hinnangul bluffida, kui väidavad, et saavad kahe nädalaga ilma laenu võtmata kokku täiendavad 440 miljonit krooni.

Investeerimispanga LHV partner Tõnis Haavel pidas kõige tõenäolisemaks, et 440 miljoni krooni sularaha puhul tuleb kahe nädala jooksul kõne alla laen või võlakiri. Haaveli sõnul on variant ka see, et laenu annavad Käo ja Sammelseljaga seotud ettevõtted. Hansapanga juhatuse liige Erkki Raasuke ütles, et Käo ja Sammelselja ettevõtete puhul tuleb hinnata ka võimet juurde laenata. Ta ei välistanud võimalust, et panditakse Käo ja Sammelselja ettevõtete aktsiad. Investeerimispanga Trigon juht Joakim Helenius ütles, et tema ei usu, et BRS vajaliku sularaha kokku saab. "Ehk on neil hea ühendus jõuluvanaga," võttis Helenius kokku BRSi võimalused.

Hetkeseis: Jüri Käol ja Guido Sammelseljal õnnestus Eesti Raudtee aktsiad ikkagi endale saada. Praegu üritavad nad need aga juba maha müüa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:11

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing