Johannes Hindi represseerimine

Mati Feldmann 05. september 2006, 00:00

Enne presidendi- ja muid poliitilisi valimisi suureneb alati inimeste ajaloohuvi. Käibel on isegi küsimus: "Millega tapetakse poliitikuid?" Vanade ajalehtedega.

Arvan, et Johannes Hint tõusis "organite" huviorbiiti oma eduka tootmiskoondisega Desintegraator (desintegreerimine=jahvatamine). Hint tootis väidetavalt efektiivset vähiravimit AU, mille järele sõideti terve Nõukogudemaa avarustest kokku. Ent miks pole ravimist täna midagi kuulda?

Veel on mul meeles, et Hint aktiveeris tavalist vett (kuidas?), millega kastes nt tomatid pidid andma 40% rohkem saaki. Kahjuks kaldus see soolapuhumise kanti. Kas raha kokkukühveldamine kahtlase AUga pluss "aktiveeritud" vesi andsid alust inimese represseerimiseks? Tänases mõistes kindlasti mitte, otse vastupidi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing