Boeing võitis USA piirivalvekonkursi

ÄP 22. september 2006, 00:00

Riigihanke tulemused avaldatakse täna. Washington Posti andmetel võitis Boeing 2,1 miljardi suuruse tellimuse. Lepingu suurus võib kasvada 8 miljardi dollarini, kui USA rakendab seda ka ranniku kaitseks.

Turvalise piiri tellimuse eesmärk on liikuda edasi 6000 miili pikkuse maismaapiiri kaitsmisest piirivalvepatrullide ja piiritakistustega. Boeing lõi Ericssoni, Raytheoni, Lockheed Martini võistlevat pakkumist ning Northrop Grummani ja General Dynamicsi pakkumist.

Boeingu pressiesindaja ütles, et ta ei saa kommenteerida konkursi tulemusi enne, kui USA Kodumaa Julgeoleku ministeerium avaldab konkursi tulemused. 2003. aastal loodud ministeeriumi aastaeelarve suurus on 30,5 miljardit dollarit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing