Lp Edgar Savisaar, ajage asi korda

ÄP 14. november 2006, 00:00

"Naeruväärne. Mul on häbi selle süsteemi pärast ja mulle on arusaamatu, kuidas 101 inimest Toompeal seda ei mõista," kommenteeris Edgar Savisaar Postimehele Riigikogu liikmete kuluhüvitisi. Harva on Äripäev Savisaarega ühel meelel, seekord oleme. Õnneks juhib ta erakonda, millel on Riigikogus suurim fraktsioon. Piisab Savisaare initsiatiivist, et Riigikogu saaks Keskerakonna juhtimisel naeruväärse korra ära muuta. Riigikogu valimisteni on 111 päeva. Selle ajaga jõuab uuele Riigikogule parema süsteemi välja töötada. Tegudele, Edgar Savisaar!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing