Odav korruptsioon

Harry Tuul 14. november 2006, 00:00

Uus korruptsiooniga võitlemise verstapost püstitati eelmisel nädalal, kui selgus, et vaid 3000 krooniga on kõrgel riigiametnikul võimalik end patust priiks osta ja ametis rahumeeli jätkata.

Nimelt karistas kaitsepolitsei keskerakondlasest Harju maavanemat Värner Lootsmanni korruptsioonivastase seaduse rikkumise eest täpselt nii väikese trahviga, kui Lootsmann oma abikaasa Helle Loksa linnapeaks valimise üle järelevalvet tegi.

Kuid selle asemel, et kapo poolt korruptandiks tunnistatud maavanem pukist maha võtta või erakonnast välja heita, valitseb Keskeakonna, Reformierakonna ja Rahvaliidu ühisjõul vaikus. Kahju, et vanahärral pole jätkunud meelekindlust ise asi väärikalt lõpetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing