4. detsember 2006 kell 9:16

Ahtmesse ehitatakse 30 miljonit maksev rehabilitatsioonikeskus

OÜ LenVan kavatseb korda teha ühe Ahtme vanurite hooldekodu pooleli oleva korpuse, et rajada sinna uus hooldust vajavate eakate ja haigete inimeste rehabilitatsioonikeskus.

Projekti kogumaksumus on 30 miljonit krooni: 25 miljonit ehitusele ja 5 miljonit sisustusele. Tulevases rehabilitatsioonikeskuses on haigetele 80 voodikohta, neid teenindab 35 inimest, kirjutas Põhjarannik.

Krediidipank nõustus OÜ LenVan juhil Jelena Vantšikova sõnul 25 aastaks laenu andma ning selle raha eest kavatseb ta katuse taastada ja aknad paigaldada – need on esmajärgulised tööd.

Eelmisel kuul andis Jelena Vantšikova Kohtla-Järve linnavalitsusele üle dokumendid ja ootab oma äriplaani heakskiitmist. Ta ootab linnavõimude vastust kannatamatult, sest sellest sõltub, kui ruttu saab töödega objektil algust teha.

„Uue firmana võin investeerimisfondidelt stardikapitali saada,“ selgitas ta. „Saab ehitust alustada ja samal ajal Euroopa fondide poole pöörduda, kes niisuguseid projekte toetavad. Äriplaani kohaselt peaks uus keskus juba aasta pärast tööde algust uksed avama.“

Hetkel kuum