Sony videokaamera aku kestab kümme tundi

Indrek Kald 20. märts 2007, 00:00

Uuel Sony Mini DV kaameral DCR-HC47E on 25kordne optiline suum, samuti pikem võtteaeg - viis kuni kümme tundi ühe aku laadimisega. Kaameral on suurenenud ka salvestusvõimalused väheses valguses, valgustust võimendatakse automaatselt nelja luksini.

Nagu teistelgi viimastel Sony DV Handycami mudelitel, on sel uudistootel Carl Zeissi optika. Selgitusi kaamera põhifunktsioonide kohta pakub uus kasutusjuhend 2,7tollisel puutetundlikul LCD-hübriidekraanil. Kaamera hind jääb alla 7000 kr.

Sony tänavusi HD-mudeleid iseloomustab uute värvide tehnoloogia. See peaaegu kahekordistab värvide ulatuse, mida saab video vahendusel reprodutseerida ja kattub pea 100% ulatuses naturaalsete värvidega.

Veebruarist müügil oleva DCR-HC47E lisavarustusse kuuluv kaamerakott kindlustab kaamera veekindluse kuni viie meetri sügavusel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing